Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Gældende for By Osly Webshop (https://byosly.dk):

Generelle Firmaoplysninger
By Osly ApS
Søhesten 31
2635 Ishøj Havn

Telefon: +45 29 82 34 03
Mail: info@byosly.dk

CVR.Nr.: 26 65 14 25

 

Betaling
Når du handler hos By Osly Webshop, kan du benytte følgende betalingsmidler:
Dankort, eDankort og ViaBill.
Betaling for din ordre vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes, og vi opkræver ikke noget betalingsgebyr.
By Osly Webshop benytter ePay’s betalingsløsning og alle transaktioner er håndteret gennem det sikre ePay betalings vindue.
Alle transaktioner er automatisk accepteret via ePay’s sikre servere. Alle informationer og data er krypteret gennem SSL teknologi (Secure Socket Layer). Den høje standard og sikkerhed sikrer at tredje part ikke kan få adgang.

Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din

månedsydelse den 20. i hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Levering
Normalt afsendes ordren indenfor 1-3 hverdage, såfremt hele bestillingen haves på lager*. Alle forsendelser leveres med GLS med mindre andet aftales.

Fragtpriser i Danmark:

  • Ved køb for under DKK 999,- beregnes fragt på DKK 55,-
  • Ved køb for over DKK 999, leverer vi fragtfrit.

Ordrebekræftelse:
Når du har gennemført din bestilling, modtager du automatisk en ordrebekræftelse på din oplyste e-mail adresse. Vi anbefaler at man læser denne grundigt igennem for at sikre at bestillingen er som ønsket. Ved evt. rettelser til bestillingen, kontakt hurtigst muligt By Osly Webshop pr. email: info@byosly.dk med beskrivelse af hvad der ønskes ændret i den aktuelle ordre.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare.
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte os på Telefon 29 82 34 03, pr. email: info@byosly.dk. eller ved direkte henvendelse i vores fysiske butik/lager på adressen: Søhesten 31, 2635 Ishøj.
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse/vare og her: Standardfortrydelsesformular.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

By Osly ApS
Søhesten 31
2635 Ishøj Havn

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen og faktura. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores Standardfortrydelsesformular.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler på http://shop.byosly.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Det forventes, at du som kunde, følger de vedlagte brugsanvisninger, vaskeanvisninger og andre anvisninger, som vejleder om korrekt brug og vedligeholdelse af produktet. Misligholdes en vare i forhold til anvisningen, vil det opfattes som fejlagtig brug eller anden skadeforvoldende adfærd, og derfor vil varen ikke være dækket af reklamationsretten.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
By Osly ApS
Søhesten 31
2635 Ishøj Havn

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Skriv gerne pr. email eller vedlæg et dokument med en beskrivelse, det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
Vi registrerer købers navn, adresse og email-adresse, samt fakturanr. i vores kundekartotek i forbindelse med købet. By Osly Webshop anvender disse informationer til at yde den optimale kundeservice og mht. vores forpligtelser i forbindelse med købet og for at kunne levere varen til dig.

By Osly Webshop opretter et kunde login mht. gældende regler om persondatapolitik. Et kunde login kan aktivt fravælges under checkout på By Oslys webshop.

Personoplysningerne registreres hos By Osly ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Personoplysninger gives ikke videre til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Direktøren og Webshoppens administrator for By Osly ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige for http://shop.byosly.dk er butiksindehaver Ann Osly Poulina Hansen.

Om din registrering
Som registreret hos By Osly ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til By Osly ApS via e-mail: info@byosly.dk.

Brug af Cookies og Andet:
Vi benytter cookies til at få webshoppen til at fungere optimalt, læs mere her.
Ved ethvert køb skal godkendes at handelsbetingelserne er læst.

Hvis et produkt mod forventning ikke er tilgængeligt, bestræber vi os på, at kontakte vores kunde hurtigst muligt for at finde en løsning.

Klageadgang 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Ann Hansen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

____

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 13.12.2017