Persondata- og cookiepolitik

Persondata- og cookie politik for webstedet: byosly.dk (GDPR)

Tak for din interesse. Vi tager sikkerheden omkring dine persondata alvorligt og indsamler kun de personlige oplysninger og data,- som du selv afgiver ved fx. online bestilling, eller via sidens kontaktformularer, – og som er nødvendige for at vi kan yde vores service, modtage betalinger herfor, samt besvarer de henvendelser vi modtager i den sammenhæng. Alle indsamlede oplysninger sendes over en krypteret SSL forbindelse. Webstedet kan frit besøges uden afgivelse af personlige data. Læs herunder mere om hvordan dine personlige data behandles hvis vi modtager disse.

Anonyme data:
Når du besøger vores websted, registreres automatisk information af generel karakter. Disse oplysninger (serverlogfiler) indeholder f.eks. typen af webbrowser, operativsystem, domænenavnet på din internetudbyder og lignende. Disse oplysninger opbevares på servere i Danmark,  er anonyme og indeholder ingen information om din person. Anonym information af denne art anvender vi til statistik og til at optimere hjemmesiden og teknologien bag den.

Webstedets ejeroplysninger:
By Osly ApS
Søhesten 31
2635 Ishøj Havn

Telefon: +45 29 82 34 03
CVR.Nr.: 26 65 14 25

Opbevaring af personoplysninger:
Vi gemmer dine personlige oplysninger på sikrede servere (indenfor EU), som administreres af os og vore Datacentre, samt Web ansvarlige, og til tider papirkopier, der holdes på et sikkert sted i Danmark.
Personlige oplysninger, som vi gemmer eller transmitterer, er beskyttet af sikkerheds- og adgangskontroller, herunder brugernavn, adgangskode-godkendelse, inkl. datakryptering, hvor det er relevant.
Data opbevares som minimum sålænge:
– de er regnskabspligtige (5 år)
– der foreligger aktive aftaler
Al mailkorrespondance opbevares på inhouse computere og enheder, samt vores sikrede mailservere i Danmark.
Almindelig(ikke aftale relateret) mailkorrespondance slettes når indholdet skønnes forældet og uden dokumentations værdi (dagligt, månedligt, årligt).
Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Deling af personoplysninger:
Dine data bliver ikke delt med andre selskaber eller personer (3. Part), med mindre der foreligger en specifik godkendelse fra din side til at anvende informationen i andre sammenhænge.
Undtagelser kan forekomme ved påkrav fra offentlige instanser, så som Skat, Politi og lignende.
Al kommunikation (skriftlig, mundtlig eller digitalt) behandles fortroligt, og bliver ikke videregivet til 3. part i nogen form uden dit samtykke.

Sletning af egne data:
Ønsker du at få slettet dine data, der ikke er omfattet af ovenstående minimums krav til opbevaring, kan du kontakte os på email: info@byosly.dk

Vi anvender cookies:

Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Vi sætter en cookie for at huske dine indstillinger (PHPSESSID) når du besøger webstedet igen. Vi anvender også populære 3. part softwareløsninger der kan kræve at der indsætte cookies for optimal brugervenlighed, alt afhængigt af hvordan du selv har indstillet accept af cookies i din browser.

Sådan blokerer og sletter du dine cookies:
De fleste browsere er sat op til at acceptere cookies. Du kan dog vælge, at ændre dine browser indstillinger således, at din browser afviser tredjemands cookies eller giver besked, når en tredjemands cookie bliver sendt.

Vejledning i at slette flash cookies (gælder for alle browsere)

Se din Cookie status her:

Cookies er deaktiveret
Accepter cookies ved at trykke "OK!" i popupen.

3. Part Cookies/Software/Social Media/Apps.
På dette websted er der indlejret dele-knapper og indhold fra sociale medier som f.eks. facebook, twitter, samt indhold fra YouTube og Google Maps (Sidstnævnte kræver accept af deres cookies). Alle dele-knapper er inaktive indtil de bliver anvendt og sender derfor automatisk ingen personlige data ved besøg på vores sider. Herudover anvender vi skrifttyper fra Google Webfonts biblioteket. Disse websteder og tjenester kan efterlade såkaldte tredjepartscookies på servere udenfor EU, som vi ikke kontrollerer. Indlejrede cookies fra følgende tredjepartstjenester i USA kan efterlade cookies i din browser. Følg disse links for at læse, hvordan disse tjenester bruger cookies og data:

Eksterne Resourcer
Vi anvender eksterne scripts for at tilbyde services fra ViaBill.dk (Server er placeret udenfor EU) og E-mærket.dk (Server er placeret i Storbritannien)

Webanalyse værktøj
Vi anvender WordPress.com-Stats, en webanalyse-software, der leveres af Automattic Inc., 60 29th Street #343, San Francisco, CA 94110-4929, USA, der er registreret af Quantcast Inc., 201 3rd St, Floor 2 , San Francisco, CA 94103-3153, USA.
WordPress.com-Stats bruger cookies, til at hjælpe hjemmesiden med at analysere, hvordan besøgende bruger webstedet. Oplysningerne fra cookien om din brug af hjemmesiden (herunder din IP-adresse, anonymiseret før opbevaring) gemmes på serveren i USA. Du kan nægte brugen af ​​cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Bemærk venligst, at hvis du gør dette, kan du muligvis ikke bruge alle hjemmesidens funktioner. Du kan fravælge at blive sporet af Quantcast med virkning for fremtiden ved at indstille en opt-out-cookie i din browser: http://www.quantcast.com/opt-out. Hvis du sletter din browsers cookies, skal du indstille denne opt-out-cookie igen.

Erhvert link til 3. parts-server er uden ansvar for os, ligeledes er indholdet eller pålideligheden af siderne der linkes til.

INDSIGT OG KLAGER
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler og gemmer om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til:

Indehaver: Ann Osly Poulina Hansen
Email: ann@byosly.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

FORBEHOLD
Vi har gjort vort yderste for at sikre, at informationerne på dette websted er så akkurate og præcise som muligt. Vi fraskriver os ethvert ansvar for tab, skade og følgevirkinger ved brugen af informationer fra dette websted. Vi anbefaler dig altid at verificere vigtige informationer og oplysninger, inden de bliver anvendt.
Indenfor rammerne af den gældende EU-lovgivning forbeholder vi os ret til at ændre indholdet af denne persondata- og cookiepolitik når som helst og anbefaler derfor, at du regelmæssigt læser vores aktuelle version.


Sidst opdateret: Oktober 2018