Vi forhandler også KEY WEST!

KEY WEST for 2016

I mere end 30 år har danske KEY WEST leveret moderigtigt tøj til ham og hende.

KEY_WEST_logo

Key West designer tøj og accessories til både kvinder og mænd, samt enkelte modeller til børn. Stilen er klassisk sporty-casual med inspiration fra det maritime og livet ved vandet. Designet kombineres af skandinavisk enkelthed med kvalitet og funktionalitet. De 2 årlige kollektioner indeholder top kvalitet, praktisk, stilfuldt og tidsløse klassiker, lige såvel sæsonens nyheder, alt sammen med maritime detaljer i klassiske blå og røde farver suppleret med sæsonens farver.
Key West er tøj til personen der er stilfuld men også praktisk klædt, og som sætter pris på produkter af høj kvalitet og klassisk stil. Vores klassiske sejler striber og basis sweatshirts er stadig lige populære efter næsten 20 år på markedet og danner basen for kollektionerne sæson efter sæson. ​ ​Maritimt kvalitetsbeklædning siden 1995. Mærket sælges i Skandinavien og Nordeuropa.

Hos Butik By Osly er vi stolte af nu, at kunne præsenterer  kollektionerne til kvinder og børn for vores kunder. Kollektionen til hende for 2016, byder på friske maritime og sporty farver, der passer perfekt til den aktive kvinde, der gerne selv bestemmer sin stil, om det er på jobbet eller i fritiden, til lands eller til søs.